Ariana Slot spelen

Ariana door Games Global. Speel het echte spel gratis bij SlotCatalog of in een van onze aanbevolen casino’s november 2022.

Ariana Review

Ariana is een videoslot met gemiddelde volatiliteit van de ontwikkelaar Microgaming, die wordt geleverd met een 5×3 raster met 25 betaallijnen. Als je altijd al de oceaan hebt willen verkennen en een zeemeermin hebt willen ontmoeten, dan moet je deze videoslot eens proberen te spelen. In de Ariana videoslot kunt u profiteren van Wilds, Expanding Symbols en een Free Spins modus, en kunt u tot 240x de inzet winnen. U kunt onze gedetailleerde recensie van deze videoslot hieronder lezen.

Ariana – Slot Vooruitzichten

De Ariana video slot werd uitgebracht in mei 2015 door de ontwikkelaar Microgaming. Dit is een oceaan-thema video slot met wat fantasie toegevoegd aan de mix. De graphics en animaties zien er geweldig uit, en de geluidseffecten zijn ook fatsoenlijk. Als je een fan bent van slots met een oceaan-thema of altijd al een zeemeermin hebt willen ontmoeten, dan moet je de Ariana videoslot proberen te spelen.

Je kunt bij deze videoslot inzetten van $0,25 tot $250 per spin. De RTP van de Ariana slot is vastgesteld op 95,48%, wat onder het gemiddelde van de industrie ligt. De volatiliteit is gemiddeld, en de maximale winst is 240x de inzet, of $60.000 als je speelt met de maximaal beschikbare inzetoptie.

Welke symbolen zijn er in de Ariana slot?

Er zijn 9 reguliere symbolen, een wild en een scatter in de Ariana videoslot. Lage waarde reguliere symbolen omvatten A-10 royals. Premium reguliere symbolen omvatten een symbool met een koraalrif, een schatkist, een zeewier en een zeemeermin. Om te winnen in deze video slot, moet je ten minste 3 gelijke symbolen naast elkaar laten vallen op een enkele betaallijn. Laten we de uitbetalingstabel van de Ariana videoslot eens nader bekijken:

  • Als u 5 zeemeerminnen op een betaallijn laat vallen, wint u x8 van uw inzet.
  • Als je 5 zeewieren op een betaallijn laat vallen win je x7 van je inzet
  • Als u 5 schatkisten op een betaallijn laat vallen, wint u x6 van uw inzet.
  • Als je 5 koraalriffen op een betaallijn laat vallen win je x5 van je inzet
  • Als je 5 A royals op een betaallijn laat vallen win je x2.4 van je inzet
  • Als u 5 K royals op een betaallijn laat vallen wint u x2 van uw inzet
  • Als u 5 Q royals op een betaallijn laat vallen wint u x1.6 van uw inzet
  • Als u 5 J royals op een betaallijn laat vallen wint u x1.2 van uw inzet
  • Als je 5 10 royals op een betaallijn laat vallen win je x1 van je inzet.

Bonusfuncties in de Ariana slot

Tijdens het basisspel in de Ariana videoslot kun je profiteren van Wilds en Expanding Symbols. Wilds kunnen voor elk ander symbool staan naast de scatter. Je wint een x10 van je inzet als je 5 wilds op een betaallijn laat vallen. Tijdens elke spin in het basisspel kunnen alle hoge symbolen gestapeld op de rollen verschijnen. Als u alle 3 rijen van de eerste rol bedekt met een van de hoge symbolen, zullen de overeenkomende symbolen op de rollen 2-5 ook uitzetten en hun respectievelijke rollen volledig bedekken.

Om de Free Spins modus in de Ariana slot te activeren, moet je minstens 3 scatters op de rollen laten vallen tijdens het basisspel, wat 15 gratis spins oplevert. Je krijgt ook een vaste uitbetaling van x1, x2, x10, x100 als je 2, 3, 4, 5 scatters op de rollen laat vallen. De gratis spelletjes bonus werkt op dezelfde manier als het basisspel, maar het grote verschil is dat volle hoge symboolstapels op rol 1 niet alleen andere bijpassende symbolen in beeld uitbreiden, maar ook de Wilds. Bovendien verschijnen Wild symbolen ook gestapeld op de eerste rol tijdens de feature. Tot slot zijn retriggers mogelijk, waarbij 3 of meer scatters 15 extra spins opleveren.

Kan ik de Ariana slot op een mobiel apparaat spelen?

Ja, je kunt de Ariana videoslot spelen op je Android toestel, een iPhone of een iPad. Er is geen download nodig, druk gewoon op de afspeelknop en je bent klaar om te spelen.

Samenvatting

Ariana is een geweldig uitziende videoslot met een oceaan-thema. De graphics en animaties zien er goed uit, en de geluidseffecten zijn ook fatsoenlijk. De iets lager dan gemiddelde RTP wordt enigszins gecompenseerd door Wilds, Expanding Symbols en de Free Spins modus, maar de minuscule max winst van x240 van uw inzet is een groot nadeel, gezien het feit dat het een video slot is met een gemiddelde volatiliteit. Als u een grote fan bent van slots met een oceaan-thema en een fantasie-tintje of altijd al een zeemeermin hebt willen ontmoeten, dan moet u de Ariana videoslot proberen te spelen.