Speel Arctic Valor Slot

Gratis demo voor Arctic Valor van Crazy Tooth Studio. Analytische spelbeoordeling. Volledige lijst van casino’s en hun bonussen voor november 2022.

Arctic Valor Review

Arctic Valor is een spannend debuut slot van Crazy Tooth Studio (powered by Microgaming), en het werd 20 februari 2019 gelanceerd. Het komt met 6 rollen, 4 rijen en 4096 nogal ongewone manieren om te winnen. Land ten minste 3 identieke symbolen overal op aangrenzende rollen, en je wint. De maximale inzet is misschien maar 15 pond, maar het potentieel van dit spel met gemiddelde variantie is maar liefst 6031 keer je inzet.

Arctic Valor RTP, variantie & technische gegevens

Voordat we dieper ingaan op alle leuke dingen die je kunt vinden op de Arctic Valor slot, dachten we dat je de meest relevante technische gegevens van het spel wel zou willen weten:

  • RTP: 96,7%
  • Volatiliteit/variantie: Medium
  • Lay-out: 6×4
  • Paylines: 4096
  • Bonusfuncties: Bonusspel, expanderende symbolen, Multiway en Wilds
  • Inzetten: 0,15 tot 15
  • Max winst (munten): 90 466

De RTP van Arctic Valor is 96,7%, wat iets boven het industriegemiddelde ligt. Wij juichen dit natuurlijk altijd toe, en Return to Player geeft aan hoeveel een spel op de lange termijn zal uitbetalen. Iets anders om op te merken is dat dit een spel is met een gemiddelde variantie. Dit betekent dat u af en toe behoorlijke uitbetalingen kunt verwachten, en dat de schommelingen op uw bankroll niet enorm zullen zijn.

Arctic Valor wordt aangedreven door het machtige Microgaming, maar het is eigenlijk ontwikkeld door een kleine, onafhankelijke spelaanbieder uit Nevada genaamd Crazy Tooth Studio. Hun motto is “kwaliteit wint altijd”, en we hebben nog nooit een spel van dit bedrijf op de Europese markt gezien. Je kunt je voorstellen hoe enthousiast we waren om Arctic Valor voor het eerst uit te proberen.

Het spel komt een beetje anders over vanaf het begin, met 6 rollen, 4 rijen en maar liefst 4.096 manieren om te winnen zonder traditionele set winlijnen. Zolang u ten minste 3 identieke symbolen op aangrenzende rollen krijgt u winst. De meest opvallende bonusfunctie is de willekeurig vallende ijspegels die veranderen in wilds of winsten als je ze breekt. In de gratis spins functie profiteer je bij elke spin van deze vallende ijspegels.

Arctic Valor bonusfuncties

Behalve het reguliere wild symbool zijn er 2 features waar je op moet letten bij Arctic Valor. Je hebt de free spins feature die we hieronder zullen bespreken, en dan heb je de zogenaamde Icicle feature die we hier zullen bekijken.

Icicle feature

Dit is de meest bepalende en speciale functie van dit spel, en zoals je misschien al geraden hebt, draait het allemaal om de ijspegels die boven de rollen hangen. Bij elke draai kunnen deze ijspegels op de rollen vallen, waar ze tot 3 rollen kunnen bedekken. Je mag het ijs breken door met je muis te klikken, en dit verandert de ijspegel in wilds of winsten.

Arctic Valor gratis spins

Wanneer je minstens 3 sneeuwvlok scatters tegelijk op de rollen landt, krijg je 7 gratis spins. De hierboven beschreven ijspegel-functie is actief op elke afzonderlijke gratis spin, en als een gestapelde valkyrie op dezelfde rol landt, kan deze de grootte van de ijspegel doen toenemen tot voorbij het maximum van 3 rollenposities.

Arctic Valor jackpot (max winst)

Er is geen progressieve of lokale jackpot te winnen op de Arctic Valor slot, maar je kunt hier toch een aantal behoorlijke winsten mee naar huis nemen. De maximale winst is 6031 keer uw inzet, en als u speelt met de maximale inzet zou dat neerkomen op £90.466. Niet slecht voor een spel met gemiddelde variantie.

Arctic Valor mobiel & tablet

Zeker, je kunt Arctic Valor slot spelen op zowel mobiel als tablet, en het spel ziet er goed uit op elk handheld platform. Dit is een leuk klein spel om mee te nemen waar je ook gaat, en je speelt Arctic Valor op Android apparaten, maar ook op iPhone en iPad.

SlotCatalogus oordeel

Arctic Valor doet erg zijn best om op te vallen met 6 rollen en 4096 manieren om te winnen, en hun ongebruikelijke aangrenzende rollen met 3+ identieke symbolen win mechaniek. We begrijpen dat een kleine opkomende spelontwikkelaar de behoefte voelt om gezien te worden, maar soms kan het ook te veel “mumbo jumbo” zijn. Arctic Valor begeeft zich hier op een beetje dun ijs, maar we laten het glijden omdat ze tenslotte iets nieuws en fris bieden.

Bovendien is het winstpotentieel van 6031 niet zo slecht, en zeker niet voor een gemiddeld volatiele slot. De maximale inzet van slechts £15 sluit high rollers echter uit van dit spel, en de maximale winst wordt effectief beperkt tot “slechts” £90.466. Het spel heeft wat aandacht gekregen van de spelers, en de vallende ijspegels die in wilds en prijzen veranderen zijn inderdaad een leuk detail. Het is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar een behoorlijk goed debuut voor Crazy Tooth op de Europese markt.