Speel Arctic Fortune Slot

Wil je Arctic Fortune van Games Global spelen? Volledige lijst van casino’s November 2022 waar je het kunt spelen! Analytische spelbeoordeling en SlotRank.

Arctic Fortune Review

Als je dacht dat de op legenden gebaseerde slot Thunderstruck 2 van Microgaming de Noorse invalshoek had, dan heb je het mis.

De wereld van Vikingen en Noorse krijgers leent zich goed voor online slots, met zijn mix van oorlog, actie, avontuur en enorme kerels met baarden en helmen.

De andere slot van online slotontwikkelaar Microgaming geïnspireerd door de wereld van ijs en sneeuw is Arctic Fortune, en het is duidelijk dat de ontwikkelaar houdt van de snit van hun Noorse giek.

Met een 1024-weg-te-winnen systeem – hoewel weddenschappen nog steeds beschikbaar zijn aan de onderkant van het spectrum – ziet de 5 rollen slot je te midden van een bende plunderende Vikingen die door de zee ploegen op weg naar een ander weekend van plunderen en drinken (zonder het voetbal).

De Vikingen hebben duidelijk ijs en sneeuw meegenomen, want de rollen staan er vol mee. Elders zijn er lange schepen, schatkisten, wijn, husky honden, plus de Vikingen zelf en de Vikingvrouwen. Er is een mooie animatie wanneer een winnende combinatie wordt gevormd met een passende dramatische soundtrack op de achtergrond tijdens het spel.

Het Arctic Fortune logo werkt als de Wild van het spel en verschijnt alleen op de rollen 2, 3 en 4 en vervangt alle reguliere symbolen. Vergeet niet dat dit een 1024-way-to-win spel is, dus je kunt nog steeds grote winsten behalen ondanks de relatief karige Wild rollen.

Zoals je zou verwachten activeert het Treasure Chest-pictogram de bonusronde wanneer je er drie of meer op de rollen hebt. Een erg leuke bonusronde volgt – en het komt in fases.

Eerst moet je Viking vriend spinnen schieten met zijn pijl en boog. Bij elke treffer krijg je gratis spins of een vermenigvuldiger. Vervolgens raak je de grotere spin op het hoofd om geld te winnen, en ten slotte raak je de deurscharnieren om het beest voor eens en voor altijd neer te halen. Hoe beter u het doet, hoe meer spins u krijgt – tot 40 spins met een vermenigvuldiger van 6x, wat betekent dat Arctic Fortune qua bonusaanbiedingen daarboven staat.

Arctic Fortune is misschien niet voor bangeriken – je hebt zeker een bankroll van gemiddelde grootte nodig om ten volle van het spel te kunnen genieten – maar de potentiële beloningen zijn enorm, vooral als je de gratis spins met succes wint.

Terwijl populaire slots zoals Thunderstruck en Thunderstruck 2 de vlaggenschepen zijn van de Noorse magie in de gokkastenoverlevering, maakt Arctic Fortune zeker aanspraak om in één adem genoemd te worden met deze twee kolossen. Het Noorse thema Viking Age van Betsoft Gaming, met zijn weelderige graphics en genereuze bonusaanbiedingen, is echter een waardig alternatief.