Speel Aquatic Treasures Slot

Aquatic Treasures is het tweede spel van Microgaming partner, Gold Coin Studios, en het speelt zich af op 5 rollen, 3 rijen en 20 vaste betaallijnen. Het rustige dolfijnenthema gaat hand in hand met een bescheiden rekenmodel, met een maximale winst van slechts 357x in combinatie met een gemiddelde volatiliteit. Het basisspel wordt geleverd met uitbreidende dolfijn-jumping wilds, en je krijgt er nog wat meer in de bonusronde.

Aquatic Treasures Review

Als u op zoek bent naar een achtbaan vol actie, bent u bij de verkeerde gokkast. Aquatic Treasures gaat er prat op een zen-achtige ervaring te bieden, maar wij denken niet dat het vangen van z’s kwalificeert als enige vorm van verlichting. De rustgevende soundtrack heeft zeker een kalmerend effect, net als het snoozefest dat de gameplay is.

Visueel ziet het spel eruit alsof het minstens een paar decennia geleden is gemaakt, hoewel de geanimeerde dolfijn wel schattig is. Qua functies kan het nauwelijks generieker, en dit is echt een nieuw dieptepunt, zelfs voor Microgaming. Als je alleen maar om cutie cutie dolfijnen geeft, kun je van deze titel genieten, maar er zijn genoeg betere alternatieven.

Aquatic Treasures functies

De bonusfuncties in Aquatic Treasures zijn op zijn zachtst gezegd niet echt revolutionair. Je kunt een dolfijn als wild op de 3 middelste rollen zetten, en als die verschijnt zal hij de hele rol bedekken. Als je meer dan één wild naast elkaar op de rollen plaatst, worden ze gecombineerd tot een grotere wild. Dit maakt geen verschil, behalve visueel, en het enige wat een beetje ongewoon is, is het feit dat de wilds ook scatter-symbolen in dit spel vervangen.

Het scatter symbool is een afbeelding van 2 gouden dolfijnen die een gigantische parel omcirkelen, en het kan op alle 5 de rollen in dit spel terechtkomen. Maar je moet de scatters op de rollen 1, 2 en 3 hebben om de bonusronde te activeren, wat nogal lastig is. Het goede nieuws is dat de expanderende dolfijn-jumping wilds van pas kunnen komen en je kunnen helpen de bonusronde te activeren.

Er is ook een scatterwinst van 2x, 5x of 25x je inzet als je 3, 4 of 5 scatters in beeld krijgt. Deze winst wordt uitbetaald voordat de gratis spins ronde begint, en je krijgt 8 gratis spins, ongeacht met hoeveel scatters je de bonusronde hebt geactiveerd. Je kunt uitkijken naar wat meer expanderende wilds in de feature, en je kunt de bonusronde ook opnieuw activeren op dezelfde manier als hij in eerste instantie werd geactiveerd.

Je hebt de optie om elke winst in Aquatic Treasures te gokken, en dit is een klassiek dubbel of niets spel. Je kiest kop of munt, en je verliest alles of verdubbelt je winst. Je kunt dit doen na elke winst in het basisspel, maar ook na afloop van de bonusronde.

Samenvatting

Een spel als Aquatic Treasures uitbrengen lijkt bijna net zo naïef onschuldig als de schattige dolfijnen die je in dit spel zult ontmoeten. Het spel is in feite een voedzame vis die in een haaientank met vluchtige beesten wordt gedropt en denkt te kunnen overleven op grond van zijn schattigheid alleen. We moeten toegeven dat het bijna aandoenlijk is dat een ontwikkelaar op deze manier denkt, maar er zijn veel betere alternatieven voor dolfijnliefhebbers.

De beelden zijn schattig genoeg, maar ze lijken gedateerd. Het spel doet echter wat het belooft. Het brengt je in een “rustige zen-achtige staat” – een staat van diepe slaap. Het rekenmodel is een ramp, met een gemiddelde volatiliteit en een miezerige 357x uw inzetpotentieel. De expanderende wilds en bonusronde zijn zo algemeen als maar zijn kan, en we zien niet dat dit zachtaardige schepsel een lang leven beschoren is in deze moordende industrie.