Oude krijgers spelen

Speel de Ancient Warriors demo van Crazy Tooth Studio gratis. Slot Review. Bekijk de volledige lijst van casino’s waar je voor echt kunt spelen november 2022.

Ancient Warriors Review

Ancient Warriors is een slot in Aziatische stijl van Crazy Tooth Studio met 4×6 rollen en 50 betaallijnen met een gemiddelde RTP van 96% en een hoge volatiliteit. De koersen variĆ«ren van 0,2 tot 115 pond. Dit spel biedt een vrij bescheiden maximale uitbetaling van 1807x uw inzet, wat met een maximale inzet van 115 pond 207805 pond is.

Ancient Warriors slot ingericht in Chinese stijl met transparante rollen op een groene achtergrond. Symbolen van hoge waarde zijn de symbolen van een draak, een slang, een kat en een aap, maar ze betalen erg weinig. Om echt goede winsten te krijgen, moet je wachten op het verlies van Wild symbolen met multipliers. Het symbool van Yin Yang is Wild. In een normale situatie gedraagt het Yin-Yang symbool zich als een gewoon Wild symbool. maar er kan ook een symbool met een vermenigvuldigingsfactor van 10x, 5x, 4x, 3x of 2x op de rollen verschijnen.

3 of meer scatter symbolen activeren de gratis spins functie. Tijdens gratis spins worden Wilds kleverig en blijven ze de rest van het spel op de rollen staan. Verschijnt het scatter symbool op de rollen, dan krijg je een extra spin.

Het thema van de slot is niet origineel, maar het is de moeite waard te erkennen dat onder andere slots in de Azit-stijl, Ancient Warriors zich onderscheidt door graphics van hoge kwaliteit en een rustig neutraal ontwerp. Een reeks bonusfuncties kan als klassiek worden beschouwd, waaronder Wild-symbolen met vermenigvuldigers en gratis spins. Deze slot zal diegenen aanspreken die de voorkeur geven aan eenvoud.