Speel Ancient Fortunes: Zeus Slot

Speel het Ancient Fortunes: Zeus demo spel en lees onze review voordat je voor echt geld speelt. Casino bonus voor november 2022.

Ancient Fortunes: Zeus Review

Ancient Fortunes: Zeus slot is een Microgaming en Triple Edge Studios samenwerking, en het werd gelanceerd 10 april 2019. Het komt met 5 rollen, 3 rijen en 10 manieren om te winnen, en het thema is geïnspireerd door het oude Griekenland. De symbolen zijn ingewikkeld gesneden in steen, en je profiteert van een Avalanche-functie met progressieve vermenigvuldiger. De gratis spins-functie kan meerdere keren opnieuw worden getriggerd, en de progressieve vermenigvuldiger is ook aanzienlijk verhoogd. Je kunt tot 1399,3x je inzet winnen op dit spel met gemiddelde variantie.

Ancient Fortunes: Zeus RTP, variantie & technische gegevens

Ancient Fortunes: Zeus komt met een vrij gemiddelde RTP van 96,02%, en het is een medium variantie slot. Het potentieel is dus niet torenhoog, maar toch goed. U kunt wat schommelingen op uw bankroll verwachten, dus pas uw inzetniveau aan om dit aan te kunnen.

Microgaming rust al lang op hun lauweren, maar ze blijven samenwerkende titels van kleinere en opkomende ontwikkelaars uitspuwen. Ancient Fortunes: Zeus van Triple Edge Studios is verre van het slechtste dat we van het Microgaming-platform hebben gezien, en we zijn zelfs behoorlijk onder de indruk.

De graphics en de aandacht voor details kunnen wedijveren met de beste ontwikkelaars die er zijn, en ook al is het niet het meest originele thema, het is nog steeds een vrij goed spel. De Rolling Reels functie past perfect bij dit spel, en de gratis spins functie is behoorlijk groot en potentieel zeer lonend vanwege de verhoogde multipliers.

Ancient Fortunes: Zeus-symbolen

Ancient Fortunes: Zeus komt met zeer uitgebreide symbolen uit de Griekse mythologie uitgehouwen in steen. Dit is een pay both ways slot en heeft 10 manieren om te winnen. Je hebt 3 tot 5 symbolen op een winlijn nodig om te winnen:

  • Wild – betaalt niets, maar vervangt alle andere symbolen.
  • Ares – God van de oorlog is het symbool met de hoogste waarde en betaalt tot 62,5x.
  • Poseidon – God van de zeeën betaalt tot 30x uit
  • Dionysus – God van de wijn, extase en vruchtbaarheid betaalt tot 12.5x
  • Hermes – God van de wijsheid betaalt tot 7,5x uit
  • Gier – Lage waarde symbool dat betaalt 5x
  • Kraken – betaalt 4x
  • Panter – betaalt 3.5x
  • Slangen – betaalt 2.5x

Oude Fortuinen: Zeus bonusfuncties

Ancient Fortunes: Zeus komt met een Rolling Reels feature waarbij je op beide manieren kunt winnen. Na een winnende combo in het basisspel worden de winnende symbolen verwijderd en vallen er nieuwe symbolen op hun plaats – allemaal tijdens dezelfde draai. Dit kan natuurlijk leiden tot veel opeenvolgende winsten, en wat nog beter is, is dat elke opeenvolgende winst de vermenigvuldiger in 4 stappen verhoogt van 1x naar 2x, 3x en uiteindelijk 7x.

Ancient Fortunes: Zeus gratis spins

De gratis spins-functie op Ancient Fortunes: Zeus wordt geactiveerd wanneer je 3, 4 of 5 Zeus Lightning Bolt Scatters op een enkele betaallijn landt. Je wordt dan beloond met respectievelijk 10, 15 of 20 gratis spins, en de gratis spins-functie kan ook opnieuw worden getriggerd als je ten minste 3 scatters op een spin landt.

Je kunt hier in totaal 50 extra gratis spins krijgen, wat betekent dat je maximaal 70 gratis spins kunt krijgen. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt de vermenigvuldiger voor opeenvolgende winsten (via de Rolling Reels-functie) verhoogd in de gratis spins-functie. Ik begin met 3x, en verhoog tot 7x, 11x en dan maar liefst 21x. Dit is echt waar je geweldige uitbetalingen kunt krijgen!

Ancient Fortunes: Zeus jackpot (max winst)

Ancient Fortunes: Zeus komt niet met een progressieve jackpot. Je kunt hier echter nog steeds behoorlijke uitbetalingen winnen. De maximale winst is 1399,3 keer je inzet, en dit komt neer op £97.951. Een behoorlijk goed potentieel voor een spel met gemiddelde variantie.

Ancient Fortunes: Zeus mobiel & tablet

Natuurlijk kun je Ancient Fortunes: Zeus op zowel mobiel als tablet, en iets anders zou een verrassing zijn geweest in deze tijd. Je kunt dit geweldige spel overal mee naartoe nemen en het spelen op je iPhone, iPad of Android toestellen.

SlotCatalogus oordeel

Ancient Fortunes: Zeus is een goed uitziend spel, hoewel we soortgelijke slots met een thema uit het oude Griekenland al vaak hebben gezien. De uitgehouwen stenen symbolen zijn goed gedaan, en het spelen van Ancient Fortunes: Zeus slot voelt alsof je op de deur van Olympus klopt. Als je wordt toegelaten tot de gratis spins-functie, worden al je gebeden gehoord en het potentieel is vrij goed voor een spel met gemiddelde variantie.