Speel Agent Jane Blonde gokkast

Agent Jane Blonde Slot (Games Global) Speel gratis + Slot Review. Lijst van casino’s waar je voor echt kunt spelen November 2022.

Agent Jane Blonde Review

Fans van de slot Hitman van online slotontwikkelaar Microgaming, die spelers onderdompelde in de duistere wereld van een professionele huurmoordenaar, of de slot Secret Agent van RivalGaming met een spionagethema zullen dol zijn op dit spel met dezelfde spionagethema’s.

Agent Jane Blonde is, net als Hitman, afkomstig van online slotontwikkelaar Microgaming en is voorzien van stripachtige graphics en gelikte animaties. Je bevindt je midden in een sexy spionagewereld terwijl je de vrouwelijke superspion met de titel over de hele wereld volgt, gevolgd door een schare in lycra geklede schoonheden.

Maar zal je aan het eind geschud en geroerd zijn? Nou, de kans op het winnen van een jackpot van 10.000 munten is zeker genoeg om ervoor te zorgen dat je hier terugkomt met je smoking gestreken en je Aston Martin geprepareerd. Een slot met 5 rollen en 9 betaallijnen, met veel wapens, dodelijke Russische spionnen, ontploffende kauwgom (niet vragen) en gadgets in overvloed. De X-ray specs waren een persoonlijke favoriet op de rollen.

Kijk tijdens het spel uit naar Jane in haar dagkleding, want dit is het Wild-symbool. Deze Wild verdubbelt elke winst, maar vijf Wilds zorgen voor de grootste winst van 10.000 munten.

De Scatter van het Agent Jane Blonde logo komt tot zijn recht wanneer je er drie van raakt op de vijf rollen: 15 gratis spins met drievoudige vermenigvuldigers liggen voor het grijpen in de enige Bonusfunctie van het spel. Raak deze en het kan je bankroll serieus versterken. Met de sexy graphics, de gelikte gameplay, de Bond-achtige geluidseffecten en de smakelijke features kom je zeker terug.

Het heeft misschien niet de features van Hitman, maar we hebben echt genoten van de cartooneske graphics en de leuke aanpak. Een saaie en saaie slot? Helemaal niet. De naam is Blonde, Jane Blonde. Onthoud de naam.