Speel Leeftijd van de Goden Slot

Speel Age of the Gods van Playtech gratis. Slot Review. Bonuslijst oktober 2022.

Age of the Gods Review

Age of the Gods is geïnspireerd op de Griekse mythologie, en de rollen zijn geplaatst tegen een prachtige achtergrond van de berg Olympus. Met de turbomodus ingeschakeld is dit een snel actiespel, met 4 verschillende gratis spins – één voor elk van de grote goden: Athena, Zeus, Poseidon en Hercules.

Het speelt zich af op 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Je kunt inzetten plaatsen tussen 20p en £40 per draai op alle platforms en apparaten, en je profiteert van een willekeurige bonuswinst van 10x tijdens het basisspel. De RTP ligt een beetje onder het industriegemiddelde, maar dat komt door de 4 progressieve jackpots.

De belangrijkste attractie zijn de 4 verschillende gratis spins functies, want elke god brengt zijn speciale kracht naar de tafel om u te helpen winsten tot 5.000x uw inzet te landen. De volatiliteit is aan de hogere kant van gemiddeld, waardoor dit een geschikt spel is voor alle soorten spelers. De grootste jackpot kan je leven echt op zijn kop zetten, en je weet nooit wanneer hij wordt geactiveerd.

Welke symbolen zijn er?

Het veruit hoogst betalende symbool is het wild symbool met een gouden krans erachter. De rest van de symbolen met een hogere waarde zijn gebaseerd op bekende Griekse goden, en Athena is hier de machtigste god, in plaats van Zeus. Hoe dan ook, je hebt 3 tot 5 gelijke symbolen op een winlijn nodig om te winnen, en hier is de uitbetalingstabel Age of Gods slot:

 • Wild symbool – Betaalt 500x uw totale inzet voor 5 op een betaallijn
 • Athena – Betaalt 50x uw totale inzet voor 5 op een betaallijn
 • Zeus & Poseidon – Beide betalen 25x uw totale inzet voor 5 op een betaallijn
 • Hercules – Betaalt 20x uw totale inzet voor 5 op een winlijn
 • Aphrodite & Hades – Beide betalen 15x uw totale inzet voor 5 op een winlijn
 • Helm – Betaalt 12.5x voor 5 op een winlijn
 • Q, K & A – betalen allemaal 7.5x voor 5 op een betaallijn

Wat zijn de bonusfuncties?

Het basisspel heeft niet veel bonusfuncties, want Age of the Gods draait vooral om de uitgebreide gratis spins bonusronde. Er is echter wel een Pantheon of Power On Reels bonuswinst van 10x je inzet. Om deze winst te activeren moet je Athena, Zeus, Poseidon, Hercules en Aphrodite in een willekeurige volgorde op een enkele winlijn plaatsen.

Gratis spins in Age of the Gods

Je moet ten minste 3 bonus scatter symbolen overal op dezelfde spin om de gratis spins functie te activeren. Je krijgt dan 20 munten om uit te kiezen, en als je 3 gelijke goden vindt, activeer je de bijbehorende gratis spins bonusronde. Welke functie je ook krijgt, je begint altijd met 9 spins, maar elke god brengt zijn persoonlijke superkracht in de functie.

 • Athena spins – de god van wijsheid en oorlog geeft je een vermenigvuldiger van 2x, 3x, 4x of 5x om je winsten bij elke spin te verhogen.
 • Zeus spins – de koningsgod van de hemel verhoogt de vermenigvuldiger met een factor 1x voor elke 3 spins. Een wild symbool wordt ook bevroren op de middelste positie op de middelste rol.
 • Poseidon spins – schiet bliksem uit zijn drietand, en dit verandert tot 5 willekeurige symbolen in wild symbolen bij elke gratis spin.
 • Hercules spins – de gespierde reus komt als een stacked wild op de middelste rol, en dit kan je mooie uitbetalingen opleveren.

Je kunt de gratis spins niet opnieuw activeren door meer scatters te landen, maar als de bonusronde voorbij is, ga je niet terug naar het basisspel. In plaats daarvan kom je terug in het pick’em bonusspel, waar je een nieuwe kans krijgt om nog een gratis spins functie te activeren. Zolang je het Hades-symbool niet ontdekt, kun je op deze manier doorgaan met eindeloze bonusrondes.

Wat is de jackpot (maximale winst)?

Zoals gebruikelijk bij deze spelserie liggen er hier 4 progressieve jackpots voor het grijpen. Deze jackpots worden willekeurig gewonnen als je speelt, en als de jackpotfunctie wordt geactiveerd, kom je in een raster van 5×4 terecht. Ook hier draait het allemaal om het matchen van 3 symbolen, en dat levert de bijbehorende jackpot op.

De Ultimate Power Jackpot is de grootste, en die heeft letterlijk de kracht om je leven voorgoed te veranderen en al je economische problemen voor eens en altijd uit de weg te ruimen. De Age of Gods maximale winst buiten de progressieve jackpots is 5.000 keer je inzet, maar je moet wel profiteren van de 5x Athena multiplier.

Waar kan ik Age of the Gods spelen?

Je kunt Age of the Gods voor echt geld spelen bij een van de onderstaande casino’s: Waar kun je Age of the Gods spelen.

Wil je niet voor echt geld spelen? Geen probleem, je kan eenvoudig de demo gratis spelen hier bij SlotCatalog: Age of the Gods gratis spelen.

Je kunt Age of the Gods slot ook spelen op je mobiel en tablet, en Playtech zorgt er altijd voor dat hun spellen soepel draaien op alle platformen en apparaten. Dit geeft je de vrijheid om onderweg de grote jackpot en de grote winsten na te jagen, en alles wat je nodig hebt om de goden op de berg Olympus meteen te bezoeken is je Android, iPhone of iPad.

SlotCatalog oordeel

Age of the Gods is waarschijnlijk het beste spel in deze serie, en de gameplay zal je doen denken aan The Avengers (als je bekend bent met die geweldige titel). De krachtige line-up van goden geeft je een sterk en vastberaden gevoel terwijl je aan de rollen draait, en ze zullen je veel helpen tijdens de bonusronde. Het maximale winstpotentieel is goed voor een spel met gemiddelde volatiliteit, en de willekeurig toegekende jackpots dragen bij tot de algemene opwinding.