Age of the Gods: God of Storms Slot Gratis demo + recensie | Playtech

Reis naar het mythische drijvende eiland in de Age of the Gods: God of Storms van Playtech, en win tot 2.500x de inzet in de spannende Walking Wild Respins met een groeiende Multiplier, evenals een van de vier enorme progressieve jackpot prijzen. Speel de Age of the Gods: God of Storms slot demo gratis, lees een review en claim een bonus.

Age of the Gods God of Storms Review

Age of the Gods: God of Storms is het achtste deel in Playtech’s Age of the Gods franchise, en het is een eerbetoon aan Aeolus, een goddelijke bewaker van de wind in de Griekse mythologie. Hoewel de slotserie nu veel meer geweldige titels telt, blijft de God of Storms editie nog steeds een van de meest populaire spellen onder hen, allemaal vanwege de spannende gameplay. Spelers profiteren hier van een spannende Respins-functie met Walking Wilds en Multipliers, en maken natuurlijk kans op een van de vier progressieve jackpots.

Age of the Gods: God of Storms – Slot Vooruitzichten

Ondanks het feit dat de Age of the Gods: God of Storms slot in 2017 werd uitgebracht, ziet het er eerder stijlvol dan gedateerd uit, omdat Playtech altijd al een expert is geweest als het gaat om spelontwerp. Gebaseerd op Aeolus, neemt het spelers mee naar het drijvende eiland Aeolia, waar de hevige stormwinden veilig werden bewaard totdat ze op bevel van Olympische Goden op de wereld werden losgelaten. Daar heerste koning Aeolus, en de majestueuze oude stad dient als achtergrond voor de 5×3 rollen met een selecteerbaar aantal winlijnen, van 1 tot 25. Achter het raster zie je prachtige marmeren tempels, torens en forten, die samen een meeslepende Griekse sfeer creëren. De slot Age of the Gods: God of Storms heeft ook een epische soundtrack, maar die wordt alleen gebruikt tijdens de bonusfuncties en in het basisspel hoor je alleen maar water- en windgeluiden.

De slot is speelbaar op elk apparaat en heeft een inzetbereik van €0,01 tot €10 per lijn, of €0,25 tot €250 per spin als alle winlijnen actief zijn. De volatiliteit neigt naar de lage kant van het spectrum, en de RTP is solide met 96,14%. Dat is echter inclusief een jackpotbijdrage van 0,99%, dus de werkelijke terugbetaling is 95,15%. Buiten de jackpots kunnen spelers tot 2.500x de inzet winnen bij elke betaalde spin, dat is € 625.000 als ze spelen met de max inzet optie.

De symbolencollectie in de Age of the Gods: God of Storms slot bevat 10 reguliere symbolen, in tweeën gedeeld in hoog en laag. Aan de lage kant beginnen ze met A-10 royals in Griekse stijl, en het premium lot omvat in oplopende volgorde vazen, de draakachtige waterslang Hydra, een boogschutter, een vrouwelijke krijger en een Spartaan. U moet ten minste 3 symbolen naast elkaar op de rollen plaatsen, te beginnen bij de meest linkse, om een uitbetaling te scoren, terwijl de bovenste drie premies betalen voor two-of-a-kind en meer. Five-of-a-kind symbool winsten zijn waard van 2x tot 20x uw inzet. Er zijn ook twee Wild-symbolen, namelijk een gewone en een Argo-schip, en beide verschijnen gestapeld op rollen 2-4 om andere gewone symbolen te vervangen. De tweede speelt ook mee in de bonusfuncties, die hieronder worden uitgelegd.

Age of the Gods: God of Storms – Bonusfuncties

Het verschil tussen de twee Wild-symbolen is dat het scheepssymbool de Wild Wind Respins-functie activeert wanneer het volledig op de rollen terechtkomt. Een God van Stormen verschijnt dan aan de rechterkant en blaast het schip één positie naar links, terwijl alle andere rollen opnieuw draaien. De Respins vinden plaats totdat het schip Wild van de rollen wordt geblazen, dus hoe verder het landt, hoe meer Respins je krijgt, plus meerdere schip Wilds kunnen leiden tot een langere bonusronde.

Bovendien komt er een Multiplier bij tijdens de Respins, die met +1 toeneemt wanneer een schip Wild over de rollen schuift. Het begint bij 1x bij de eerste Respin en kan een maximale waarde van 5x bereiken. Tenslotte, als het schip uiteindelijk van de rollen wordt geblazen, zal een laatste Respin plaatsvinden met een Multiplier in het spel.

Het spel maakt ook deel uit van het Age of the Gods jackpotnetwerk, dat verbonden is tussen alle slots in de serie. De Jackpot Bonus kan worden geactiveerd bij elke spin, ook bij verlies, maar denk eraan dat hoe hoger je inzet, hoe groter de kans dat je de bonus krijgt. Eenmaal geactiveerd, gaan spelers naar een 5×4 rol met 20 mysterieuze munten, die elk een van de vier jackpotsymbolen verbergen. Spelers kiezen en onthullen de munten één voor één totdat ze 3 gelijke symbolen vinden. Dit zijn de beschikbare jackpotprijzen:

  • Power Jackpot – € 50
  • Extra Power Jackpot – € 500
  • Super Power Jackpot – zaden op €5.000
  • Ultimate Power Jackpot – prijzen van €100.000

Age of the Gods: God of Storms – Slot Verdict

Hoewel de gameplay in Age of the Gods: God of Storms relatief eenvoudig is in vergelijking met andere spellen in de serie, is het nog steeds een fatsoenlijke slot met een opvallend ontwerp en leuke functies. Het heeft echter geen Free Spins zoals andere Age of the Gods spellen, hoewel je nog steeds kunt profiteren van Multipliers en tot 2.500x kunt winnen bij elke spin. Hoe dan ook, het zijn de jackpots die de belangrijkste reden zijn waarom spelers zich aangetrokken voelen tot het draaien aan de rollen, dus als je een jackpotjager bent, zal deze slot je zeker aanspreken.