Speel After Night Falls Slot

Speel de After Night Falls demo van Betsoft gratis. Slot Review. Bekijk de volledige lijst van casino’s waar je voor echt kunt spelen december 2022.

After Night Falls Review

After Night Falls is een spannend 3D video slots spel van ontwikkelaars Betsoft. Dit spel is gebaseerd op de jacht op een onhandige dief door Detective Rousseau. Het is gebaseerd op inspecteur Clouseau films, en het komt op jou aan om de dief te vangen en daarbij enorme beloningen te winnen. Dit spel behoort tot de visueel aantrekkelijkere spellen van Betsoft. Je moet de dief vangen in deze gokkast, die alleen toeslaat als het donker is, en zo heet het spel ook.

After Night Falls heeft als thema een meedogenloze crimineel die een stad terroriseert. De dief is te zien aan de linkerkant van het scherm, en de inspecteur heeft een interactie met de verschillende rollen tijdens het basisspel en ook de bonusfuncties.

Zowel de crimineel als de inspecteur verschijnen als pictogrammen, samen met andere parafernalia die verband houden met hun beider beroepen en levens. Enkele van de andere iconen zijn televisies, swag bag, sieraden, een kat, beveiligingscamera, enzovoort. Kijk uit naar alle gestapelde symbolen, die effectief een hele rol kunnen veranderen in een enkel symbool, terwijl de andere symbolen van bovenaf vallen. Met deze functie kunt u driemaal de geldbeloningen en vele andere bonussen winnen.

De uitstekende geluidseffecten complimenteren het thema heel mooi, hoewel je ze altijd kunt uitschakelen met de gemakkelijk toegankelijke mute-knop. Je komt ook in aanmerking voor een double up ronde bij het krijgen van winnende combinaties. Dit is een echte gokoptie, met een alles of niets functie om de ronde spannender te maken.