Speel Avonturenpaleis Slot

Speel Adventure Palace van Games Global gratis. Slot Review. Bonuslijst november 2022.

Adventure Palace Review

Ontdek verborgen fortuinen in de exotische jungles van India in deze klassieke 5×3 videoslot met 9 winlijnen, met 15 Free Spins met een 3x vermenigvuldiger op alle winsten en een maximale uitbetaling van 150 000 munten.

Adventure Palace werd oorspronkelijk in 2004 uitgebracht door Microgaming en is een populaire slot die de tand des tijds heeft doorstaan nadat hij in 2008 een mobielvriendelijke makeover kreeg. Dit avontuurlijke spel speelt zich af in de weelderige jungles van Centraal-Azië en is een eerbetoon aan de exotische dieren die de regio bewonen. Hoewel de graphics misschien een beetje gedateerd lijken, heeft het nog steeds een zekere charme, en het zijn de royale functies en het grote winstpotentieel die ervoor zorgen dat spelers terugkomen naar het verborgen paleis.

Met een inzetbereik van 0,01 tot 45,00 munten biedt Adventure Palace veel aanpasbare inzetmogelijkheden. Spelers kunnen hun muntwaarde, muntgrootte en aantal winlijnen kiezen. Een Bet Max-knop is een optie met één klik voor avontuurlijke spelers die de maximale muntgrootte willen inzetten op alle 9 winlijnen.

Spelers kunnen eenvoudige slotactie verwachten in het basisspel, maar u zult uitkijken naar het Elephant Wild-symbool, dat helpt winnende combinaties te completeren EN uw winst te verdubbelen.

Als u drie of meer Temple Scatter-symbolen op de rollen krijgt, activeert u 15 Free Spins, die we later in detail zullen bespreken, dus blijf lezen!

Adventure Palace biedt ook een Gamble Feature, die spelers de kans geeft hun winsten te verdubbelen of zelfs te verviervoudigen. Na elke winst in het basisspel kun je ervoor kiezen om je winst te gokken door op de Gamble-knop te klikken. Raad de juiste kleur van de kaart en je verdubbelt je winst. Raad de juiste kleur van de kaart en je winst wordt verviervoudigd! Wees gewaarschuwd, als je verkeerd kiest, verlies je je winst en eindigt de functie. Dit is een spannende functie die wat spanning en anticipatie toevoegt aan een verder vrij typisch basisspel.

Symbolen

Grafisch lijken de symbolen een beetje verouderd, maar dat is te verwachten als je bedenkt dat Adventure Palace in 2004 is ontworpen. Het lijkt allemaal nog steeds te werken op een bepaald niveau, ook al ziet de aap er een beetje dreigend uit!

De goed betalende symbolen zijn de wilde en exotische dieren uit de jungles van Centraal-Azië. Dit zijn de Olifant (Wild), Bengaalse Tijger, Aap, Pauw, Sarus Kraanvogels en Cobra. De lage symbolen zijn de bekende Aas, Koning, Koningin, Boer, Tien en Negen kaarten.

De Wilde Olifant vervangt elk betalend symbool (behalve de Palace Scatter) en helpt winnende combinaties tot stand te brengen. Dit Wilde Olifant-symbool verdubbelt ook uw winsten, dus kijk uit voor deze grote held!

Bij 3 of meer Palace Scatters worden 15 Free Spins geactiveerd. Dit symbool betaalt ook een aantal behoorlijke vermenigvuldigers uit voor 2 of meer op een winnende betaallijn.

De maximale uitbetalingen voor 5 symbolen op een winst zijn als volgt:

  • Wilde Olifant – 1111x totale inzet
  • Palace Scatter – 500x totale inzet
  • Tijger en Aap – 83x totale inzet
  • Pauw – 44x totale inzet
  • Sarus Cranes en Cobra – 27x totale inzet
  • Aas, Koning – 13x totale inzet
  • Vrouw, Boer, Tien, Negen – 11x totale inzet

Gratis Spins in Adventure Palace

De Free Spins Bonus is waar de actie is! Met 3 of meer Palace Scatters op de rollen krijg je 15 Free Spins. Er is hier een uitstekend winstpotentieel, want alle Free Spin-winsten worden VERTROUWD. Free Spins kunnen ook opnieuw worden getriggerd, een geweldige functie die uw winsten echt een boost kan geven. Als je je avontuurlijk voelt, heb je ook de mogelijkheid om je Free Spin winsten te vergokken met de Gamble Feature.

Wat is de jackpot (maximale winst)?

Adventure Palace is een spel met een gemiddelde tot hoge volatiliteit, met een Return to Player (RTP) van 96,1% en een maximale uitbetaling van 150 000 munten. Vergeet niet dat je alle 9 winlijnen moet spelen om in aanmerking te komen voor deze max winst!

Waar kan ik Adventure Palace spelen?

Je kunt Tiki Adventure Palace online slot voor echt geld spelen bij een van de vermelde en vertrouwde casino’s onder: Waar kan ik Adventure Palace spelen?

Als je niet voor echt geld wilt spelen, kun je de demo gratis spelen hier bij SlotCatalog. Het spel is hier beschikbaar: Adventure Palace gratis spelen.

Adventure Palace is beschikbaar in meerdere talen, op alle apparaten waaronder smartphones, tablets, laptops en pc’s. Het spel laadt snel en biedt een naadloze spelervaring op alle platforms en apparaten.

SlotCatalog oordeel

Adventure Palace ziet er misschien wat gedateerd uit in vergelijking met de geavanceerde hedendaagse slots die we vandaag de dag zien, maar het zijn de geweldige functies en het winstpotentieel die de populariteit van dit spel in de online slots gemeenschap aanwakkeren. Fans van Microgaming’s Thunderstuck zullen deze functies onmiddellijk herkennen, want Adventure Palace is gemodelleerd naar deze baanbrekende hit. De Free Spins Feature biedt een aantal potentieel enorme beloningen, en de Gamble Feature voegt een element van opwinding toe voor degenen die op de wilde kant lopen!