Speel 9 Lions Slot

9 Lions is een visueel aantrekkelijke slot met oosters thema van Wazdan, en u kunt naar eigen inzicht kiezen voor een lage, standaard of hoge volatiliteit. Het top-tier Lion symbool wordt verzameld in een tabel, en wanneer gevuld kun je een sticky lion free spins feature activeren voor uitbetalingen tot 500x. De Dragons Bonus is een pick ’em spel met prijzen tot 1.000x, wat toevallig ook de win cap van het spel is. Bekijk onze volledige recensie onder het gratis demospel.

9 Leeuwen Beoordeling

Wazdan heeft inmiddels heel wat Aziatische en oosters geïnspireerde spellen op hun naam staan, en 9 Lions wordt geleverd met aangename geanimeerde beelden en een rustgevende soundtrack. Het 3×3 raster bevindt zich in een typische Chinese tempel en je kunt zelfs een verdieping omhoog scrollen om de uitbetalingstabel te bekijken. Zoals gebruikelijk bij deze ontwikkelaar kunt u uw eigen volatiliteit kiezen (laag, standaard of hoog) en het tempo van het spel instellen uit 3 beschikbare opties.

Je verzamelt het top-tier Lion symbool in een Bonus Matrix Tabel aan de rechterkant, en als de tabel vol is wacht je eigenlijk alleen maar om de bonusronde met sticky Lion symbolen te activeren. Voor het kraken van het 1000x potentieel is echter de Dragons Bonus nodig, en dit is een klassiek pick ’em-spel waarbij 1 van de 3 drakeneieren een gegarandeerde geldprijs oplevert. Als u op zoek bent naar eenvoudige, esthetische actie in Aziatische stijl, is 9 Lions zeker de moeite waard.

9 Lions Slot Kenmerken

Je wint door 3+ symbolen naast elkaar te plaatsen op het 3×3 raster, en een volledig raster met gelijke premies levert 500 x je inzet op. Alle winsten kunnen worden vergokt in de dubbel of niets functie tot 7 keer, maar dit is natuurlijk optioneel. Symbolen met de beste kans op een winnaar worden automatisch vergrendeld/sticky voor 1 spin, maar u kunt ze ontgrendelen en andere symbolen vergrendelen als u dat wilt.

Telkens wanneer je het hoogste Lion-symbool landt, wordt het sticky op de overeenkomstige positie in de miniatuur Lions Bonus Matrix Tabel in de rechterbovenhoek. Wanneer de tabel gevuld is met 9 leeuwen, activeer je de Lions Bonus de volgende keer dat er 3+ leeuwen landen. Alle getriggerde leeuwen worden sticky en je krijgt 9 bonusspins (één voor elke leeuw in de minitabel) om meer leeuwen te landen. Je hebt 4+ leeuwen nodig om een prijs te winnen, en het vullen van het scherm levert 500x je inzet op.

Het landen van 3 drakensymbolen op de middelste rij van de rollen 1, 2 en 3 activeert de Dragons Bonus, en dit is een vrij standaard pick ’em bonusspel. Je kiest 1 van de 3 drakeneieren in de oude tempel, en dit onthult een prijs van 1, 20, 40, 60, 80, 100, 400 of 1.000 x je inzet.

De 200 Spins 9 Lions gokkast ervaring

Onze 2:23 minuten durende video begint met een Lions Bonus Matrix Tafel die al tot de nok toe gevuld is, maar het duurde nog even voordat de feature geactiveerd werd. Je krijgt dus bijna 2 minuten basisspel te zien, voordat de functie begint om 1:50 uur. Het speelt de rest van de video, en je kunt zelf zien hoeveel we hebben gewonnen door op de afspeelknop hieronder te drukken.

Samenvatting van de recensie

Voor zover oosterse slots gaan, heeft Wazdan zeer goed werk geleverd met de audiovisuele presentatie. De Lion Matrix Table vult zich regelmatig en houdt je gemotiveerd tijdens het basisspel. Het kan echter leiden tot 500x uitbetalingen, wat inderdaad niet super indrukwekkend is, terwijl de moeilijker te activeren Dragon Feature op een gelukkige dag de eerder middelmatige 1.000x winstgrens van het spel kan doorbreken.

Het tempo van het spel is uitstekend, welke van de 3 snelheidsopties je ook kiest, en de mogelijkheid om symbolen voor 1 spin te stoppen/houden voegt een dimensie van strategie toe aan deze uitgave die sommige spelers zal bevallen. De beste strategie wordt echter automatisch uitgevoerd, dus je hoeft niet te veel na te denken. Over het geheel genomen was dit een plezierige ervaring, maar het is niet ons favoriete spel voor actie met veel risico en rendement.