Speel 7UP! (Endorphina) Slot

Speel 7UP! (Endorphina) door Endorphina gratis. Slot Review. Bonuslijst oktober 2022.

7UP! (Endorphina) Review

Neem een volle hap van ons klassieke en sappige fruit thema spel met 3 rollen en 3 rijen met 5 winlijnen en met zijn moderne twist en strak, gepolijst ontwerp. Laat je watertanden bij het zien van onze fruitige symbolen – zoete aardbeien, verse citroenen, rijpe sinaasappels, weelderige druiven, kersen en watermeloenen om in je winnende mandjes te stoppen.

Terwijl u speelt, verandert de kleur van de achtergrond van het spel in groen, oranje, paars, geel en rood, afhankelijk van het soort fruit van de laatste winnende combinatie.

Het hoofdspel is boeiend, maar wanneer u 9 symbolen van dezelfde soort treft, begint het echte plezier met een origineel 7Up Bonusspel. Het speciale bonusspel wordt gespeeld als roulette, de speler krijgt de prijs voor het symbool waarop de roulette landt (de prijs is gelijk aan de winnende winlijn van het geselecteerde symbool voor de huidige inzet). Het spel eindigt wanneer de speler de vermenigvuldiger krijgt. In 7UP is er een kans om de winst te vermenigvuldigen tot ZEVEN keer zoals de naam van deze slot suggereert.