11 kampioenen spelen

Gratis demo voor 11 Champions van Gameburger Studios. Analytische spelbeoordeling. Volledige lijst van casino’s en hun bonussen voor november 2022.

11 Champions Review

11 Champions is een aankomende slot van Gameburger Studios, exclusief ontwikkeld voor het platform van Microgaming. De titel van Gameburger is een op voetbal geïnspireerd spel, met veel spannende bonussen en grote uitbetalingen tot 5000x van de inzet.

Het spel gebruikt een 5*3 lay-out met 20 betaallijnen. U kunt inzetten plaatsen tussen 20p en 50$. Het uitbetalingspotentieel is vrij hoog met 250000$ afgetopt. De volatiliteit is ingesteld op hoog, en de RTP is 95,93, dat is iets boven het gemiddelde. Hoewel het natuurlijk niet iedereen zal aanspreken, gezien de volatiliteit en vooral het thema van het spel, verdienen de grote winsten en een hoop interessante functies zeker de aandacht van de spelers.

Wat het ontwerp betreft, kan het spel zeker worden gewaardeerd door fans van de sport. De rollen bevinden zich in een decor van een voetbalveld, en de betrokken symbolen beelden veel attributen van de spots uit, zoals voetbaluniformen, inclusief keepershandschoenen en -schoenen, medailles, voetbalbekers en ballen. Bovendien gebruikt 11 Champions geluidseffecten van hoge kwaliteit om de sfeer van aanwezigheid in het stadion te creëren. De betrokken video-effecten zijn uitstekend, vooral die waarmee overwinningen worden gemarkeerd.

Laten we de geïmplementeerde functies eens nader bekijken. De eerste is de Action Reels feature. De feature markeert symbolen met een kader in een speciale manier van symbool interactie. Een speciaal symbool, de kampioen, begint onderaan het veld en verandert zijn positie op het raster, waarbij symbolen met omcirkelde frames worden gemarkeerd. De feature bevat ook een bonusrij boven de rollen, die de uitkomst van de Champions beurten bepaalt.

  • Blanco. Als er een blauw veld op de Action Reels verschijnt, blijft de Champions stilstaan en verlaat hij zijn positie niet.
  • Dribbel. Dit symbool zorgt ervoor dat de speler naar een aangrenzende positie gaat, die willekeurig wordt gekozen.
  • Pass. Deze verplaatst de Kampioen naar een willekeurige niet-aangrenzende positie.
  • Schieten. Wanneer het Shoot symbool verschijnt, lanceert het een Blazing Wild Streak functie met bijbehorende vermenigvuldiger.

Door het Blazing Wild Streak symbool op de Action Reels te landen, wordt u beloond met 1 Respin. Bovendien worden alle posities gemarkeerd met een kader Wild. Tijdens de feature worden alle winsten vermenigvuldigd met een getal dat op het Shoot symbool staat.

Een ander geweldig kenmerk is een Bonusspel, dat kan worden geactiveerd door het landen van 3 Scatters en leidt tot de Jackpot. Het Bonusspel bestaat uit 12 kaarten die je moet onthullen, elk corresponderend met een van de 4 Jackpot niveaus. Nadat 3 dezelfde kaarten zijn onthuld, wordt de bijbehorende Jackpot toegekend.

Kortom, 11 Champions is een uitstekende optie voor voetbalfans, want het biedt een schitterende sfeer, een heleboel interessante functies en uitstekende beloningen. Het spel is gemaakt voor echte voetbalfans, ongeacht welk team ze steunen, omdat je de kleur van je team kunt aanpassen op een manier die je wilt. Door alle functies, prachtige visuals en ongelooflijke sfeer te combineren, is Gameburger Studios erin geslaagd een spel te ontwikkelen dat zich echt onderscheidt van andere sporttitels, en de gameplay naar een heel nieuw niveau brengt.