De beste gokkasten

gratis gokgeld zonder storten

Wij hebben een keuze gemaakt uit zes verschillende online gokkasten. We hebben voor iedereen een leuke online gokkast gevonden. We zijn benieuwd naar jouw favoriete gokkast.

Gokje Wagen voor jou

Ga je voor een leuk en natuurlijk een goed betalende bonus. Of laat je je keus vallen op een leuk thema. Maar daarnaast spelen de animaties en muziek ook een steeds belangrijker rol. Ze worden elke keer mooier en beter. Maar er zijn ook diverse wat oudere online gokkasten die nog steeds erg populair zijn.

Probeer ze uit

Deze online gokkasten kan je allemaal gratis en zonder registratie spelen op deze site. Lees snel verder en kies dan jouw online gokkast uit. Dus veel geluk en plezier.

Book of Ra

De Book of Ra gokkast is een erg veel gespeeld spel. Het is dus al jarenlang erg populair. Dit betekent dat de ontwikkelaar Novomatic zeer goed werk heeft verricht. Wij kunnen wel verklaren hoe dit komt. Allereerst door het aansprekende thema. Namelijk Indiana Jones met belevenissen in het oude Egypte.

Dit verhaal is erg mooi ontworpen, en staat direct garant voor erg veel plezier. Daarbij heb je bij elke spin 10 keer de kans op te winnen. Er zijn namelijk 10 winlijnen bij Book of Ra, die gewoon van links naar rechts werken. Je kan oom snel winnen, want soms zijn twee dezelfde symbolen naast elkaar al genoeg voor een prijs.

Dit maakt het spelen van deze online gokkast erg interessant. Elke spin heb je weer een nieuwe, makkelijk kans om te winnen. Maar je wil vooral op zoek gaan naar de scatter symbolen. Heb je er namelijk 3 dan ontvang je direct een prachtige bonus.

Je krijgt 10 geheel gratis spins, met zeer grote kans om een mooie winst te halen. Er zitten namelijk extra symbolen in, die heel erg goed uitbetalen. Deze bonus maakt Book of Ra helemaal af. Vooral als je een enorme winst met deze online gokkast haalt. Dit hebben al vele Nederlandse spelers gedaan.

Book of Dead

Een andere online gokkast is zeer populair door zijn duidelijke spel. Maar bij deze online gokkast zitten dan ook vele mogelijkheden om enorm te winnen. Echt een voltreffer van Play’n Go die deze online gokkast hebben gemaakt.

Book of Dead wordt door de beginnende speler veel gespeeld. Maar ook de ervaren speelt regelmatig terug naar deze fascinerende gokkast. De eenvoud van het spel, met de kans op een grote winst, is de formule naar succes.

Deze online gokkast speelt zich af in het oude Egypte, een geliefd thema bij de gokkasten. Op zoek naar het Boek des Doods, vandaar de naam. De avonturier Rich Wilde speelt hierbij de hoofdrol.

Maar het meest leuke aan Book of Dead is het bonusspel. Dit krijg je door in het basisspel 3 boeken te halen. Daarna krijg je gratis spins. Maar bij deze spins krijg je een speciaal symbool. Elke keer als dit symbool op een rol verschijnt, kan je een enorm bedrag winnen.

Hierbij is het bonussymbool ook nog een wild. Dit betekent dat als je jouw gekregen symbool ziet, deze over de hele winlijn uitspreidt. Bij een topsymbool op elke rol, win je echt een gigantisch hoog bedrag. Vele spelers hebben dit al gedaan.

Random Runner

Een echte klassieker, die door Stakelogic een prachtige update heeft gekregen. Het ouderwetse gevoel van een echte fysieke gokkast in Nederland levert veel nostalgisch gevoel op. Dat is een reden dat deze online gokkast nu zo populair is.

Maar daarnaast moet er ook veel actie zijn, en de kans om mooie prijzen te helen. Dit kan bij de Random Runner zeker. Er zijn namelijk twee spellen in de gokkast. Je wilt heel graag het tweede spel halen, want hier zijn de grote prijzen te winnen.

Het basisspel is duidelijk en overzichtelijk. De ouderwetse gokkast had maar 1 winlijn, maar de meeste spelers vinden meerdere winlijnen veel fijner. Vandaar dat de Random Runner op deze manier is aangepast. Je kan dus kiezen om op 1 of 2 machines tegelijk te spelen.

De spelregels van de online Random Runner zijn nog simpeler dan die in een speelhal. Online is het bekende benedenspel met de enkele winlijn er uitgehaald. Je kunt ervoor kiezen op één of twee Random Runner gokkasten tegelijkertijd te spelen.

Je kan door het halen van winsten (credits) uiteindelijk beslissen om naar het bovenspel te gaan. Dit kan je ook wel het bonusspel noemen. Hier is de inzet hoger, maar ook de kans om mooie bedragen te winnen enorm. Daarnaast kan je ook zelf de hoogte van je inzet bepalen. Je kan gewoon spelen met 20 cent, maar zelfs een inzet van 100 euro per draai is mogelijk.

Starburst

Een zeer veel gespeelde online gokkast. Dit komt doordat heel veel online casino’s gratis spins wegegeven voor deze online gokkast. Het speciale aan dit spel is de eenvoud, met daarnaast mooie en duidelijke symbolen.

Het geeft een soort bekend gevoel bij de speler. Je weet precies hoe het spel gaat. Er zijn veel kansen om te winnen. En vooral dat je weet dat je bij elke spin een kleine bonus kan halen maakt het spel interessant en zeer speciaal.

Als je de respin feature in beeld krijgt, krijg je een gratis extra spin. Maar is niet alles, want dit bonus symbool vult de hele rol, en geldt als een wild. Hiermee verandert dus het symbool in elke winnende combinatie. Maar dat is nog niet alles, want met de extra gratis spin kan je ook op een ander rol weer zo’n symbool krijgen.

Als je dit op diverse rollen achter elkaar hebt, kan je maar liefst een hoofdprijs winnen van 50.000 euro. Doordat deze Netent online gokkast een eerlijke gokkast is, vallen de diverse hoofprijzen regelmatig.

Multiplayer 4 Player

De name multiplayer doet het altijd erg goed. Ook bij deze leuke online gokkast. Ook een gokkast die we kennen van het begin van de gokkasten, maar natuurlijk in een modern jasje gezet.

Deze Multiplayer 4 Player kent vele mogelijkheden om te winnen. Natuurlijk met de vele winlijnen, maar ook doordat je eigenlijk met 4 gokkasten tegelijk speelt. Dit leek ons iets teveel van het goede, maar de praktijk wijst uit dat dit prima te doen is.

Ook is het fijn dat je een eigen keuze kan maken van de grote van de inzet. Je speelt namelijk wel gelijk 4 keer je inzet per machine. Het is mogelijk vanaf 20 cent tot maar liefst 400 euro per draai. Het uitbetalingspercentage is meer dan 95%, wat deze online gokkast extra aantrekkelijk maakt.

Het krijgen van de mysterie jackpot, die elk moment kan vallen, maakt het spel af. Met een prachtig bedrag van maximaal 5000 euro geeft dit meer dan de kers op de taart. En niet alleen de kers speelt een belangrijke rol, maar alle verschillende bekende fruit symbolen.

Club 2000

Een mooie naam, voor een even leuk spel. Het idee om twee delen in 1 online gokkast te hebben, is erg populair. Ook Club 2000 werkt met het basisspel, maar ook erg leuk vervolgspel. Bij het basisspel loopt de spanning steeds op. Je kan heel goed aflezen wanneer je naar het clubspel mag.

En hier kan je de mooie prijzen halen. Hier kan je namelijk kris-kras op alle winlijnen gaan spelen. En natuurlijk de mysterie symbolen kunnen verassend goed uit betalen. Dit alles bij elkaar maakt Club 2000 tot onze top online gokkasten, net zoals vele andere spelers.

Ook de nostalgie van deze kast maakt zelfs het spelen van het basisspel leuk. Je kan namelijk bij een tweede draai een rol op hold zetten. Je krijgt dus eigenlijk een extra kans om een winnende combinatie te maken.

Het mooie aan de Club 2000 is dat jezelf kan beslissen wanneer je de winst van het clubspel weer wil gaan gebruiken voor het basisspel. Of natuurlijk kan je ook je winst makkelijk laten uitbetalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *