Dazzle me

Lees nu alles over deze slot. Op deze site vind je informatie over all slots! Ook kan je je eigen online casino gaan kiezen waar je de beste gokkasten kan gaan spelen.

Dazzle Me slots overzicht

De unieke lay-out en grote jackpot van Dazzle Me zorgen voor een zeer interessant spel. Het grote aantal winlijnen betekent dat spelers veel regelmatige overwinningen zullen ervaren, plus dat het spel beschikt over een Dazzling Wild Reels-functie die buitengewoon overtuigend is. De bonusronde is niet zo opwindend als sommige andere NetEnt-spellen die er zijn, maar de Linked Reels-functie die tijdens het spelen van start gaat, betekent dat het verzamelen van een paar flinke overwinningen een reƫle mogelijkheid is.

Dazzle Me-slots online spelen

Kenmerken

Dazzle Me lijkt een vrij standaard slot, met pictogrammen die niet te veel verschillen van die in het mobiele spel Bejeweled. Er zijn echter een aantal speciale details die Dazzle Me iets bijzonders maken, namelijk het opnemen van gratis spins, wild-reels en gelinkte reels – meer hierover hieronder. De top line jackpot is 200x jouw inzetniveau voor vijf Lucky 7s.

Symbolen

Dazzle Me heeft slechts zes reguliere symbolen. De best betalende symbolen, een Lucky 7 en Bell, betalen voor twee of meer. De andere vier symbolen, vertegenwoordigd door edelstenen, betalen drie of meer uit op een regel. Afgezien van een Blue Diamond Wild die de ster is van de Wild Reels-functie van het spel, is de gratis Spins-verspreiding het enige andere speciale symbool.

Bonusspellen

Hoewel dit slot geen speciale bonusgame heeft die op een apart scherm wordt gespeeld, heeft het wel veel geweldige bonusfuncties.

Op elk moment tijdens het spelen verschijnen Dazzling Wild Reels willekeurig op een van de haspels en wordt de hele haspel wild. In onze ervaring zijn het meestal 2 of 3 rollen die wild worden – het krijgen van alle 5 is zeer zeldzaam – maar zelfs dat kan fantastische winsten opleveren. Daarnaast krijg je met 3 gratis spinsymbolen 8 gratis spins, krijgen 4 symbolen 12 gratis spins en 5 symbolen verdienen maar liefst 16 gratis spins.

Er is geen multiplier tijdens de bonusronde, wat jammer is, maar de game heeft wel een functie voor gekoppelde rollen die tijdens de bonusronde van start gaat, wat kan helpen om de kans op groot winnen te vergroten.

Dazzle Me Hits:

Dazzling Wild Reels zijn geweldig voor het in de rij krijgen van grote winsten
Het spel heeft een enorme jackpot voor het grijpen
Lay-out en gameplay zijn een beetje anders

Dazzle Me Misses:

Geen bonusronde op een afzonderlijk scherm
Afbeeldingen en geluiden zijn gedateerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *